Inspirationsdage og netværk omkring medarbejderferieboliger


Medarbejderferie og vores samarbejdspartnere inviterer til Inspirationsdage for medarbejderferieboliger

Inspirationsdagene afholdes i uge 46 – 2017.

Mandag d. 13. november
Scandic Glostrup

Tirsdag d. 14. november
Scandic Vejle (Scandic Jacob Gade)

Program for begge dage

Kl. 08:00-09:00   Ankomst og morgenmad

Kl. 09:00-11:00   Nyt fra bookingsystemerne – Bookhus og Contool informerer om nyt

Kl. 11:00-13:00   Mød spændende leverandører i messeområdet, hvor der ligeledes vil være frokost.

Kl. 13:00-13:30   Hvad er konsekvenserne af den nye ferielov?

Kl. 13:30-14:00   Større indtjening og færre omkostninger i feriefondens drift.

Kl. 14:00-14:30   Kaffe. 

Kl. 14:30-15:00   Ferieboliger i udlandet – Hvad skal man være opmærksom på?

Kl. 15:00-15:30   Har feriefonden de rigtige forsikringer?

Kl. 15:30-16:00   Afrunding og netværk.

 

På inspirationsdagene forsøger vi

  • at holde feriefonde opdateret med den seneste viden omkring driften af en feriefond.
  • at blive opdateret på nyheder i bookingsystemerne Bookhus og Contool.
  • at skabe kontakt til de bedste leverandører til feriefonde.

Du kan tilmelde dig herunder, enten som gæst/feriefond eller som samarbejdspartner/udstiller

Kontakt mail@medarbejderferie.dk eller telefon 7022 5464 for at høre mere om inspirationsdagene.

Nærmere information kommer her på siden (og pr. mail for de tilmeldte).

Samarbejdspartnere du kan møde på inspirationsdagene:

bookhus-logo_150x38Bookhus er en tidsbesparende og professionel løsning til brug for administration, præsentation og udlejning af organisationens ferieboliger direkte via internettet.

 


contool-logo_149x45Contool Feriebooking System er lavet i samarbejde med feriefonde – til feriefonde. Systemet opfylder nemt alle jeres behov og sparer jer en masse kostbar tid i en travl hverdag.

 


IDdesign a/s er hovedselskab for kæderne ILVA, IDEmøbler og IDdesign og er dermed Danmarks største og førende detailhandler inden for møbler og boligindretning med ca. 1.000 medarbejdere, 71 møbelhuse og en omsætning på ca. 1,7 mia. kr. IDdesign a/s er en del af LARS LARSEN GROUP.

 


kn-ejendomme-logo_149x63K&N Ejendomme er markedsleder indenfor nøglefærdige boliger enten som anpartsbolig eller som en bolig til private, virksomheder eller fonde. Vores kontor kan tilbyde alle vores kunder en indretningspakke således, at boligen kan overtages møbleret og indrettet efter dansk standard.

 


toscalogoToscana Bolig ApS er et dansk firma – ejet af Ejendomsmægler MDE Peter Christian Simmering, som er den eneste ejendomsmægler i Danmark, der udelukkende beskæftiger sig med køb og salg af lejligheder, huse, landejendomme, vingårde og liebhaverboliger i Toscana og flere andre italienske regioner.

 


indexLalandia i Rødby og Billund. Bo i de skønne feriehuse, hvor der er god plads til hele familien. Feriecentrene byder på masser af sjove aktiviteter, hyggelige spisesteder og spændende butikker. Hop i bølgen blå og gi’ den gas i vandrutsjebanerne.

 


danitalia_transparent_65pxDanitalia, der er ejet af Elisabeth Hjorth, som har boet i Toscana i 20 år, har siden 1998 formidlet unikke ferieboliger i Italien.

 


jisport-logo_150x53Ji sport A/S er et veletableret handelsfirma, der sælger sportsrekvisitter til skoler, institutioner, klubber, firmaer og private. Vores produktprogram understøttes af et tæt samarbejde med nogle af verdens største producenter og leverandører af sportsudstyr.

 


horsensgruppen-logoHorsensGruppen har domicil i Horsens og består i dag af seks stærke, individuelle firmaer, som er samlet under samme navn. Vi tilbyder en række ydelser inden for byggeri, teknologi og udstyr til erhverv, det offentlige, private og boligforeninger.

 


Mathiasen Byg udfører alt indenfor til- og ombygninger, tagudskiftninger, tagrenoveringer, vinduesudskiftning og -montering, alt indenfor snedkerarbejde, murerarbejde, støbearbejde samt flisearbejde.

 


CamperWorld har igennem en årrække specialiseret sig i udlejning og salg af autocampere og dertilhørende udstyr. De brænder for at give deres kunder en oplevelse ud over det sædvanlige, og så skal det ikke mindst være nemt at være kunde hos CamperWorld.

 


intension-logo_150x89Intension ønsker glade ejerledere i sunde virksomheder. Vi brænder for vækst. Den vækst der kommer indefra. Den vækst som kommer tilsyne, når vi i Intension taler med dig, når vi inspirerer dig til at gøre noget, ændre på noget og forbedre noget, som påvirker din egen og virksomhedens vækst og udvikling.

 


forsikringsmaeglerhuset-logo_150x100Forsikringsmæglerhuset
Selskabets formål er at drive forsikringsmæglervirksomhed samt dermed beslægtet virksomhed efter direktionens skøn.

 


parasollen_logo_150x47Parasollen er en sammenslutning af ca. 60 feriehusadministratorer, hvis primære formål er at stille feriefaciliteter til rådighed for sine ansatte.

 


Skallerup Seaside Resort er et topmoderne feriecenter. Her er 282 ferieboliger beliggende midt i Vendsyssels uspolerede natur, blot 5 km. nord for Lønstrup, direkte ud til det brusende Vesterhav.

 


Catamaran, ledet af danske Charlotte Eriksen Montiel, har siden 1994 hjulpet virksomheder, SCI’er og privatpersoner med praktisk håndtering af fast ejendom i Frankrig.

 


BoligEuropa hjælper feriefonde, virksomheder og fagforbund med at finde boliger overalt i Europa. Vi hjælper med alle trin i processen fra sparring om valg af destination til indretning af en tandbørstefærdig bolig.

 


Pro-Plan har siden 1996 serviceret – og udarbejdet plantegninger for – ejendomsmæglere i Danmark og Sverige til salgsopstillinger, boligudstillinger, avisannoncer og internettet. Over 400 ejendomsmæglere får deres plantegninger rentegnet hos os.

 


 
 
Medarbejderferie - ferie, fritid & familietid
Jernbanegade 38, 1. • DK-6000 Kolding • mail@medarbejderferie.dk • tlf. 7022 5464
© Medarbejderferie 2003 - 2019
logo