Inspiration

Samarbejdspartnere

Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere.
Herunder et udpluk af vores samarbejdspartnere. Feriestederne er specielt udvalgt for deres høje kvalitet.


85.000 Hoteller med prisgaranti
Book dit næste hotelophold med Medarbejderferie på Hotel Express. Du er sikker på, at få den billigste pris på det ønskede hotel. Hotel Express giver prisgaranti, og du kan afbestille indtil 1-2 dage før ankomst afhængig af det enkelte hotel.


Udsigten Svendborg

Udsigten ligger roligt kun få minutters gang fra Svendborg centrum, havnen og banegården. Har du lyst til en billig ferie, så er det bestemt muligt på Udsigten. – Priserne starter nemlig fra 250 kr. per værelse.


Enjoy Resort Marina Fiskenæs

Et ophold på Enjoy Resorts Marina Fiskenæs giver adgang til et udfordrende badeland med vandrutsjebane og klatrevæg. Resortet har også en stor rolig og hyggelig wellness afdeling med spa og pool faciliteter. Vores professionelle behandlere fører dig ind i forkælelsens velvære og hjælper dig med, at få fornyet engergi.


Enjoy Resort Rømø Golf & Wellness

Enjoy Resort Rømø Golf & Wellness giver mulighed for unikke oplevelser og afslapning i fantastiske rammer. Den flotte natur byder op til golf både på den spændende Rømø Golf Links bane og på en 9 hullers Rømø Pay & Play bane. Feriecentret tilbyder wellness og sportslige aktiviteter i moderne faciliteter.


Lalandia Billund

Lalandia Billund er et nyt og topmoderne feriecenter, der hører til blandt toppen af danske feriecentre. Lalandia Billunds faciliteter omfatter blandt andet Aquadome vandland, Monky Tonky legeland for børn og et stort indendørs restaurant og indkøbsområde m.m.


Lalandia Rødby

Lalandia Rødby hører til blandt toppen af danske feriecentre. Lalandia Rødbys faciliteter omfatter blandt andet Aquadome vandland, Monky Tonky legeland for børn og Skøjtehal m.m.


Weekend i Berlin

Weekend i Berlin har specialiseret sig i udlejning af ferielejligheder i Berlin tæt på centrum og offentlig transport. Oplev den fantastiske by Berlin og bo i nyrenoverede ferielejligheder i områderne Prenzlauer Berg og Friedrichsshain.


Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter

Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter er en perle placeret midt i Danmark, ved Silkeborgs flotte søer og natur. Vejlsøhus er perfekt til virksomhedsarrangementet for medarbejdere eller kunder og samtidig et meget spændende feriested for hele familien.


Skonnerten Brita Leth

Skonnerten Brita Leth er de perfekte rammer for en alternativ ferieoplevelse eller et firmaarrangement, som vil blive husket i lang tid fremover. Sejlskibet sejles af gæsterne med skibets besætning som kyndige vejledere i kunsten at sejle et stort sejlskib.


Ferieboligkbh.dk

ferieboligkbh.dk er Københavns største udvalg af ferielejligheder! Bo billigt i egen ferielejlighed i Danmarks største by og spar penge på overnatning. Perfekt til miniferie, storbyferie, weekendophold og ferie i hovedstaden.


Casa Frigiliana Fiesta

Oplev det rigtige Spanien i en smuk andalusisk bjerglandsby med udsigt til bjerge og Middelhavet. Frigiliana ligger 50 km øst for Malaga i det sydligste Spanien midt i naturskønne omgivelser mellem olivenlunde og mandelplantager. Nyd Europa’s bedste klima med over 300 solskinsdage…


Apparthotel Wattwurm

Nyd din ferie på landet i Nordtyskland. Oplev Vadehavet i takt med tidevandet. I sydvest Dithmarschen, kun omkring to times kørsel fra den dansk-tyske grænse, ligger Friedrichskoog tæt på den Nordtyske vadehavskyst.


Danland Feriecenter Blokhus

Danland i Blokhus – Feriecenter Nordsøen. Et dejligt feriecenter med alle faciliteter til en ferie for hele familien. Feriecentret har mange faciliteter herunder vandland, legeland, wellness, fitness og meget mere. Feriecentret ligger ud til den nordvestjyske kyst ved klitterne og det brusende vesterhav.


Danland Feriecenter Fåborg

Danland Feriecenter Klinten ligger med udsigt over det Sydfynske Øhav og byder på alt til en vellykket ferie. For vandhundene er der adgang til både strand, indendørs pool og udendørs pool. Til legebørnene findes der legeplads, legerum, trampolin og mange andre spændende aktiviteter.


Danland Feriecenter Hirtshals

Danland Feriecenter Fyrklit ved Hirtshals ligger i det nordligste Jylland tæt ved Vesterhavet. Feriecentret giver rig mulighed for at opleve den storslåede vestjyske natur. Centeret har både udendørs pool og indendørs vandland.


Danland Feriecenter Lemvig

Feriecenter Danland Lemvig ligger i den Vestjyske natur med udsigt over Limfjorden og adgang til marinaen. Ikke langt fra feriecentret kan man besøge de dejlige byer Lemvig, Harboøre og Thyborøn, hvor der er mulighed for at opleve den lokale Vestjyske stemning både i byerne og på havnen.


Danland Feriecenter Møn

Danland Feriecenter Klintholm Marinapark på Møn har en fantastisk beliggenhed i et af Danmarks smukkest naturområder. Feriehusene ligger midt i marinaen, hvilket giver en fantastisk atmosfære. Udforsk Møns Klint, nyd den børnevenlige strand eller besøg nogle af de mange attraktioner.


Danland Feriecenter Søndervig

Feriehotel Danland Søndervig ligger ved den Jyske vestkyst i et af Danmarks ferieparadiser. Der er rig mulighed for shopping og aktiviteter for hele familien både udendørs og indendørs. Det brusende Vesterhav ligger få minutters gang fra feriecentret og er en oplevelse i sig selv.


Small Danish Hotels

Small Danish Hotels er en sammenslutning af 100 danske kroer og hoteller der markedsfører sig i fælleskab.


Dayz Ebeltoft – Øer Maritime Ferieby

Dayz Ebeltoft Øer Maritime Ferieby er unikt placeret på 7 broforbundne øer ved Ebeltoft på Djursland. Den enestående placering betyder, at der er garanteret vandudsigt fra alle feriehusene, som er omgivet af et fantastisk havnemiljø, kanaler og skønne naturområder.


Dayz Seawest

Dayz Seawest ligger i den smukke vestjyske natur – tæt på Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Hos Seawest er der noget for enhver smag og alder.


dinferie.dk

dinferie.dk er et 100% dansk hotel-booking-bureau med hundredevis af hoteller og ferielejligheder på danskernes foretrukne feriemål – hvad enten du vil nyde solen eller besøge en spændende storby på din ferie.


Landhotel Friedrichskooger Hof

I feriebyen Friedrichskoog kan du finde tilbage til dig selv og naturen og opleve den helbredende kraft fra Vesterhavet. Den afslappende atmosfære får dig til at glemme tiden, og du vil opleve ukompliceret nydelse i frisk natur for både krop og sjæl.


Fuglsøcentret

Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt. Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og unikke rammer.


Hotel Britannia

Hotel Britannia er beliggende i Esbjergs hjerte og er i gå afstand til både færgen til Fanø, Shopping, Strand og meget mere. Oplev den gode stemning på Musikhuset eller Vesterhavets brusen ved ”de hvide mænd” på Strandvejen.


Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord er et unikt spa hotel med termiske bade beliggende i den pragtfulde natur ved Vejle Fjord. Her er der mulighed for den helt store oplevelse og forkælelse af både krop og sjæl.


Hotel Nørrevang

Hotel Nørrevang er et moderne – men meget utraditionelt, hotel med masser af rummelighed, nostalgi og personlighed. Hotellets historie har rødder helt tilbage til 1500 tallet, og som gæst på hotellet fornemmer man tydeligt stedets historie og helt specielle atmosfære.


Hovborg Kro – Idyl i naturen tæt på Legoland

Hovborg Kro er en traditionel dansk landevejs kro, som har udviklet sig med tiden. Det er en fantastisk spændende sammensmeltning af en kro med 200 års historie og et moderne kursuscenter. Hovborg Kro er den perfekte ramme om ferien, hvor man benytter Hovborg Kro som base til overnatning, morgenmad og aftensmad og derfra kører ud til de spændende attraktioner, som er i området.


Kolding Byferie

Kolding Byferie byder på lækre ferielejligheder til 2, 4 el. 6 personer, alle med eget køkken, bad og stue. Når man bor hos Kolding Byferie, får man fri daglig entre til Slotssøbadet eller fitnesscenter.


Koptiske Rejser

Koptiske Rejser har pakkerejser med masser af fantastiske oplevelser på spændende destinationer – herunder også mere specielle tema-rundrejser væk fra ”mainstream” turismen. Koptiske rejser giver også gerne tilbud på flybilletter til hele verden.


Best Western KRYB I LY

Best Western KRYB I LY – 4 stjernet Storkro med sjæl, atmosfære, stolte tarditioner og et højt serviceniveau. KRYB I LY er centralt beliggende med kort afstand til Fredericia, Kolding og Vejle og gode parkeringsforhold.


Løkken Klit Camping og Hytteby

En ferieoplevelse af komfort og luksus kombineret med trygge omgivelser og spændende børneaktiviteter ligger og venter på Løkken Klit Camping og Hytteby.


Middelfart Resort

Middelfart Resort og Konferencecenter tilbyder det hele. Der er dejlige feriehuse med udsigt til enten den store naturpark eller Fænøsund. Her er alt lige fra swimmingpool, bordfodbold, minigolf, DiscGolf til en god oplevelse i naturen, hvor du – med lidt held, kan se de vildtlevende hjorte i skoven, som omkranser centeret.


Ostseebad DAMP

Ostseebad Damp ligger midt mellem Flensborg og Kiel – kun ca. 75 km. fra den danske grænse. Direkte ud til Østersøen venter der hele familien en enestående verden af oplevelser: Vores Fun & Sport center, det store wellness-center m.m.


Quality Hotel Halmstad

Quality Hotel Halmstad ligger tæt på lange sandstrande, klitter, klipper og små søer. Derudover kan nævnes Sennarpsbadet – badenes festplads i al slags vejr og Busfabriken, som er et af Skandinaviens største legelande for børn med hele 2.000 m2 spændende aktiviteter og leg.


Ribe Byferie

Ribe Byferie er et spændende feriested i et meget spændende område, som er rig på Danmarks historie. Ribe Byferie er et attraktivt ferietilbud til alle, uanset om man er 2 eller flere, og om man er ung eller ældre.


Schlosspark Bad Saarow

Schlosspark Bad Saarow åbnede i 2008 og består af 5 stjernede luksus feriehuse bygget i skandinavisk design. Feriehusene er smukt placeret i forskellige niveauer i parken, hvoraf flere har udsigt til søen.


Skærbæk Kursus og Fritidscenter

Tæt ved ferieøen Rømø – på fastlandet, ligger det nye hyggelige aktivitets- og feriecenter – Skærbæk Fritidscenter. Selve feriebyen består af 55 moderne feriehuse for børnefamilier, den aktive familie eller seniorer. Feriecentret er også velegnet til større familiesammenkomster eller ophold.


Strandhotel Glücksburg

Wellness i fantastiske rammer. Skandinavisk elegance med lyse rum og smagfuld indretning, behagelige overraskelser for øjne og sjæl – Strandhotellet sætter nye standarder og hører til regionens flotteste hoteller.


Weissenhauser Strand

Weissenhäuser Strand er et dejligt feriecenter, der tilbyder forskellige typer ferieboliger fra hotelværelser og penthouselejligheder til ferielejligheder op til 8 personer.

 
 
Medarbejderferie - ferie, fritid & familietid
Jernbanegade 38, 1. • DK-6000 Kolding • mail@medarbejderferie.dk • tlf. 7022 5464
© Medarbejderferie 2003 - 2019
logo