Oprettelse og administration af feriefonde

I medarbejderferie arbejder vi med medarbejderferieboliger hver dag og har derfor stor erfaring på området.

Har du spørgsmål vedr. feriefonde, er du meget velkommen til at kontakte os.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Administration af feriefonde

I Medarbejderferie har vi lang erfaring med administration af medarbejderferieboliger. Vi har administreret medarbejderferieboliger siden 2003. Vi har dygtige medarbejdere og professionelle systemer, der giver feriefondens medlemmer en god oplevelse, når de skal benytte feriefondens ferietilbud.

Tilfredshedsundersøgelser og rådgivning

Brugernes tilfredshed er det vigtigste i en feriefond. I Medarbejderferie har vi lang erfaring i at gennemføre tilfredshedsanalyser og hjælper feriefonde med at få brugernes oplevelser og holdninger registreret så de kan benyttes i bestyrelsens arbejde omkring fremtidige tiltag.

Vedligehold af ferieboliger

I Medarbejderferie har vi lang erfaring med at servicere ferieboliger og vi har et stort netværk af professionelle håndværkere der udfører godt håndværk.

Vi udfører vedligeholdelsestjek og indhenter tilbud på vedligeholdelsesopgaver. Vi kan være projektleder på enhver reparations og renoveringsopgave så feriefonden får den bedst mulige løsning.
Læs mere om vedligehold af ferieboliger her

Indkøb af ferieophold og oplevelser

I Medarbejderferie køber vi et større antal ferieuger hos forskellige feriesteder hvert år.

Din feriefond har mulighed for at gøre brug af vores aftaler med de forskellige feriesteder.

Bogføring og udarbejdelse af årsregnskab

Vi sørger for bogføring af bilag i et system der er tilgængelig for bestyrelsen, så der er mulighed for hele tiden at følge med.

Årsregnskabet udarbejder vi i samarbejde med vores tilknyttede revisor, der også tilbyder revision til en konkurrencedygtig pris.

Oprettelse af feriefonde

Overvejer din organisation at starte en feriefond, stiller vi vores ekspertise til rådighed til processen omkring oprettelse af en feriefond, og vi hjælper også gerne med den efterfølgende administration.

Hvis organisationen har et større antal medarbejdere, og dermed hvert år afregner uafhentede feriepenge til Arbejdsmarkedets feriefond, er det muligt at oprette en feriefond. Feriefonden kan gøre brug af nogle af disse midler til medarbejderes ferieoplevelser, og driften af feriefonden kan ske uden brug af ressourcer i organisationen.

Download vores produktark vedr. administration af feriefonde her

Kontakt os for en uforpligtende snak om administration af feriefonde og medarbejderferieboliger

 
 
Medarbejderferie - ferie, fritid & familietid
Jernbanegade 38, 1. • DK-6000 Kolding • mail@medarbejderferie.dk • tlf. 7022 5464
© Medarbejderferie 2003 - 2019
logo